Landstede

Landstede Groep is er met Groei opleidingen voor ondernemers 
Als ondernemer/leidinggevenden kunt u met Groei Opleidingen gericht investeren in uw waardevolste kapitaal: uw medewerkers. Naast individuele trajecten kunnen wij meerdere medewerkers tegelijk opleiden. Uw medewerkers krijgen tijdens de lessen begeleiding van deskundige docenten. En heeft u zelf de behoefte om te groeien in wat u doet? Ook dan kunnen wij u helpen, met een uitgekiend aanbod en veel ruimte voor maatwerk. Op een van onze opleidingslocaties of incompany bij uw organsatie.

Landstede Groep draagt zijn steentje bij aan het Start-up ecosysteem
Landstede Groep is een ondernemende organisatie en wil nadrukkelijk midden in de samenleving staan. Binnen Landstede Ondernemend zijn activiteiten ondergebracht die verbindingen leggen tussen onderwijs en werkveld. Hierbij kunnen leerlingen en studenten praktijkervaring opdoen en halen we kennis van buiten de organisatie naar binnen.

Dit doen we in de vorm van intensieve contacten met samenwerkingspartners, eigen ondernemingen die als leerbedrijf fungeren en projectteams waar studenten afgeronde opdrachten kunnen uitvoeren voor zowel de Landstede-organisatie als externe bedrijven en organisaties. We participeren in tal van evenementen waarmee leerlingen en studenten in aanraking komen met ondernemerschap. En Landstede MBO beschikt over de Topondernemersregeling waarmee studentondernemers een zelfde begeleiding en mogelijkheden krijgen als topsporters.

Meer informatie op www.landstede.nl 

Meer supports