ZWINC

ZWINC is de plek voor innovatie startups. Een bruisende startup community waar ideeën uitgroeien tot ondernemingen. ZWINC biedt startende ondernemers laagdrempelig toegang tot het verkennen van hun ondernemerskwaliteiten, ondersteuning bij het ontwikkelen, produceren en vermarkten van innovatieve producten.

Zo krijgt een startup bij ZWINC o.a. een inspirerende werkplek, ruimte om te experimenteren en prototypes te ontwikkelen, toegang tot een state-of-the-art machinepark en professionele coaching op het gebied van ondernemerschap en technische- en bedrijfskunde ontwikkeling.

Mintens zo belangrijk zijn de spontane ontmoetingen met andere startups binnen de community. Leren van elkaars ervaringen en elkaar vooruithelpen is één van de krachten van ZWINC.

ZWINC zet een divers netwerk en communicatiemiddelen in om samen de zichtbaarheid van jouw startup te vergroten in het startup-ecosysteem van regio Zwolle.

Wij geloven in jouw startup! Aansluiten bij ZWINC betekent dat je een startkapitaal (t.w.v. € 2.750,-) krijgt voor het uitwerken en verder ontwikkelen van je product.

Loop jij rond met een innovatief idee óf een (ondernemers)droom wat de potentie heeft impact te maken? Dan is ZWINC de incubator van Regio Zwolle iets voor jou. Hier vind je alles om jouw startup naar het volgende niveau te tillen.

Hiermee draagt ZWINC bij aan een verhoogde slagingskans en het versneld ontwikkelen van een startende onderneming in de maakindustrie.

Meer informatie www.zwinc.nl

Meer supports