TechBBQ Kopenhagen

Heb jij een jong, innovatief, technologie-gedreven bedrijf met een schaalbaar business model? En wil je snel groeien? Dan is de TechBBQ in Kopenhagen interessant voor jou! GO4EXPORT-partners Oost NL en Kennispoort Regio Zwolle organiseren samen met Amsterdam Trade & Innovate, Rockstart en het Nederlandse postennetwerk in Denemarken een bezoek aan TechBBQ Kopenhagen, van woensdag 14 tot en met vrijdag 16 september 2022. Meld je hier aan voor de TechBBQ Kopenhagen.

Wat is TechBBQ Kopenhagen?

TechBBQ Kopenhagen is een evenement voor startups in Scandinavië. Tijdens TechBBQ kunnen bedrijven hun innovatieve oplossingen introduceren aan geïnteresseerden. In 2012 kwam een groep tech ondernemers bij elkaar voor een BBQ waar 150 tech mensen op af kwamen. Het evenement is vanaf dat jaar enorm gegroeid. Vorig jaar namen er meer dan 8000 mensen deel aan de tweedaagse conferentie.

TechBBQ vindt plaats op Lokomotivværkstedet, in het hart van Kopenhagen. Onder de deelnemers zijn Deense, andere Scandinavische en internationale ondernemers, investeerders, innovators, startups, talenten, instellingen, verenigingen, journalisten en bedrijven – die allemaal TechBBQ gebruiken om nieuwe kansen te verkennen.

Voor wie is TechBBQ interessant?

De startup missie naar TechBBQ 2022 is bedoeld voor jonge, innovatieve, technologie-gedreven bedrijven met een schaalbaar business model en ambities om snel te groeien. De Nederlandse delegatie bestaat uit Nederlandse Agritech/Foodtech startups die klaar zijn voor de volgende internationale stap in hun bedrijfs- en productontwikkelingen.

Wat kun je verwachten?

We organiseren een driedaags programma waarbij je volledig ontzorgd wordt. Naast het programma van TechBBQ heb je toegang tot de NL Business Lounge. Verder kun je deelnemen aan een netwerkreceptie gehost door de Nederlandse ambassadeur in Kopenhagen, tailormade matchmaking en andere informelere netwerkmomenten. Op vrijdag 16 september 2022 organiseren we een bezoekprogramma naar lokale ondernemers, in samenwerking met Food Nation Denmark en Food & Biocluster Denmark.

Waarom deelnemen?

TechBBQ is een mooie kans om:

  • te pitchen bij internationale investeerders;
  • jouw internationale zakelijke netwerk uit te breiden;
  • strategische partnerships aan te gaan met andere bedrijven om producten of diensten op de internationale markt te brengen;
  • je te laten inspireren. TechBBQ biedt een geweldige omgeving voor spontane ontmoetingen en inspirerende presentaties.

Deelnamecriteria en aanmelden

Aan deze missie kunnen maximaal vijftien bedrijven deelnemen. De ambassade en haar partners vinden het belangrijk dat de bedrijven die deelnemen binnen de structuur en inhoudelijke focus van de missie vallen. Registratie betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Startups (en scale-ups) die voldoen aan de criteria kunnen deelnemen. De selectie vindt plaats op volgorde van aanmelding met een maximum aantal van vijftien deelnemers.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de TechBBQ KopenhagenBekijk hier meer informatie over de missie naar de TechBBQ.

Kosten deelname

Kosten voor deelname bedragen € 250,- exclusief BTW (maximaal twee deelnemers per bedrijf). Dat is inclusief deelname aan de NL Business Lounge en het bezoekprogramma op vrijdag 16 september 2022.

Foto: Keyvan Bamdej – TechBBQ

Meer posts